11/10/23

Produk Bayi Semula Jadi Pilihan Ibu Bapa di Malaysia, Indonesia, Brunei & Singapura

Edit Posted by with No comments

Mesti risau kan bila anak asyik menangis sebab mengalami selesema, tersumbat kahak, kembung, cirit-birit, sembelit, ruam di kulit dan sebagainya. Dukung sudah, menyusu pun sudah, macam-macam sudah dibuat tapi si manja masih lagi meragam sampai mommy & daddy pun naik stress. 

Nak buka majalah atau cari petua di internet kena buat banyak bacaan pula. Silap-silap tips yang diberi tak selamat atau tak berkesan pun, terbuang masa. 

Nak pergi ke klinik, klinik dah tutup sebab sudah tengah malam. Kan senang kalau ada rangkaian balm Tasneem Naturel di rumah, terus capai saja bila nak guna. Terutama sekali waktu kecemasan. 

Bayi tidur lena, mommy & daddy pun tak tertekan kena bangun tengah-tengah malam. Yang paling best sekali, ‘me-time’ yang dapat dinikmati dengan lebihan masa yang ada untuk mommy & daddy recharge. 


Kenapa Memilih Jenama Tasneem Naturel?


1. Berguna Waktu-Waktu Kecemasan

Terutamanya masa tengah-tengah malam. Klinik mungkin dah tutup. Ada produk Tasneem di rumah senang, terus capai & sapu bila anak meragam.


2. Demi Sebuah 'Peace of Mind'

Kesihatan emosi ibu-bapa sangat penting untuk memberikan yang terbaik untuk anak-anak. Nikmati me-time & berehatlah.


3. Lebih Murah Berbanding Bil Hospital

Tasneem Naturel bukanlah pengganti kepada rawatan konvensional, tetapi sekadar ikhtiar alternatif dengan kaedah semula jadi yang telah diyakini ratusan ribu pelanggan.


4. Selesa Pada Kulit Bayi

Rangkaian balm Tasneem Naturel ni tak panas dan melekit. Mudah meresap untuk kelegaan pantas. Selesa pada kulit yang menyapu dan disapu.


5. Bersaiz Poket, Mudah Dibawa Ke Mana-Mana

Jika keluar rumah bersama anak, sekiranya perlu, terus saja sapu. Mudah bukan?


6. Diyakini Selamat Tanpa Kesan Sampingan

Rangkaian balm Tasneem Naturel telah mendapat kelulusan NOT KKM. Tanpa paraben, merkuri atau sebarang bahan kimia berbahaya yang dikesan setelah saringan makmal dilakukan.
Apa Kata Mereka?
📞 Hubungi Kami di [SINI] untuk sebarang pertanyaan atau tempahan. Kami sedia membantu ibu ayah memberikan solusi terbaik untuk anak!

0 comments:

Post a Comment