1/25/22

Stommy Oil, Minyak Telon Semulajadi Untuk Keselesaan Perut Anak

Edit Posted by with No comments

Stommy Oil sememangnya antara minyak telon yang paling digemari oleh ibu bapa di luar sana! Minyak telon ini membantu melegakan bayi dan kanak-kanak yang mengalami kolik, sembelit, dan cirit-birit. 


Bahan-bahan utama seperti Olive Oil, Peppermint Oil, Ginger Root Oil, Sweet Almond Oil, Kaffir Lime Peel Oil, Lemongrass Oil & Blue Gum Oil terbukti secara saintifik boleh membantu meredakan dan menyelesaikan sebarang masalah pencernaan.CARA GUNA :

Sapukan Minyak Stommy dan urut pada perut dan tapak kaki. Anda boleh mengurut perut dengan menggunakan teknik urutan 'I Love You' untuk membuatkan bayi berasa lebih selesa. Anda boleh menggunakan Minyak Stommy sepanjang hari, bila-bila masa apabila perlu.


Olive Oil memudahkan penjanaan semula tisu kulit dan mengekalkan tona kulit, urutan yang kerap membantu mengekalkan tulang dan otot bayi yang kuat bersama-sama dengan mengekalkan tona kulit bayi, ia terkenal untuk memastikan kulit bayi sihat, berkilat dan licin. Ia melembapkan kulit bayi dengan baik, membantu bayi tidur lebih lena.


Peppermint Oil boleh meredakan pencernaan, juga boleh digunakan untuk sakit otot, selesema dan ruam yang disebabkan oleh alahan.


Ginger Root Oil mempunyai kesan antibakteria dan anti-radang, digunakan secara meluas sebagai bantuan penghadaman untuk ketidakselesaan perut.


Sweet Almond Oil untuk kulit yang memerlukan khasiat yang bersih dan semulajadi, sebagai pelembap atau untuk urutan, boleh digunakan untuk rawatan ekzema.


Kaffir Lime Peel Oil membantu mengurangkan kesan masalah tekanan dan kebimbangan, bantu masalah pernafasan, seperti bronkitis, jangkitan virus seperti selesema, batuk dan selesema. Sifat antioksidan yang kuat akan membantu mengurangkan bengkak dan kesakitan.


Lemongrass Oil membantu melegakan kesakitan pada otot dan sendi, meningkatkan harga diri, keyakinan, harapan dan kekuatan mental, dan ia menaikkan semangat dan melawan kemurungan. Sifat antiseptik menjadikannya sapuan yang baik untuk luka luaran dan dalaman, membantu melancarkan pembuangan air kecil dan membantu membersihkan buah pinggang.

Blue Gum Oil merawat asma dan masalah pernafasan, membersihkan paru-paru dan mengurangkan keradangan, menggalakkan penyembuhan luka dengan lebih cepat, merawat kutu dan jangkitan kulit, berkesan dalam mengurangkan sakit sendi dan otot.


TESTIMONI PENGGUNA STOMMY OILNak anak selesa perut? Dapatkan Stommy Oil di [SINI]

0 comments:

Post a Comment