1/31/22

Resty Oil, Minyak Urut Semulajadi Untuk Bayi

Edit Posted by with No comments

Resty Oil dirumus dengan hanya bahan semulajadi dan minyak pati seperti Sweet Almond Oil, Grape Seed Oil, Jojoba Oil, Rosemary Oil, Lavender Oil, Lemon Oil, Eucalyptus Oil.Formulasi ini akan membantu anak-anak tidur dengan mudah dan nyenyak sepanjang malam, melegakan batuk dan selesema, dan memberikan keselesaan seterusnya mengurangkan tantrum.Sweet Almond Oil untuk kulit yang memerlukan khasiat yang bersih dan semulajadi sebagai pelembap atau untuk urutan. Ia boleh digunakan untuk rawatan ekzema.

Jojoba Oil berfungsi untuk menutup kulit dengan penghalang pelindung untuk mengelakkannya daripada kehilangan lembapan. Ini boleh membantu mencegah jangkitan bakteria, jerawat dan kelemumur daripada terbentuk.

Lavender Oil melegakan tekanan dan keletihan pada kanak-kanak dan menggalakkan tidur yang lena. Sifat anti-virus dan anti-bakteria menjadikannya berkesan dalam merawat  kulit terbakar dan luka juga, efek menenangkan, bantu merehatkan bayi yang meragam dan menggalakkan tidur.

Rosemary Oil ada manfaat antioksidan dan anti-keradangan kepada peningkatan ingatan dan banyak lagi.

Lemon Oil meningkatkan mood dan tenaga, menyegarkan, menggalakkan tumpuan yang lebih baik, menguatkan rasa selamat emosi.

Eucalyptus Oil  untuk merawat gangguan dan sesak pernafasan, ubat yang baik untuk bronkitis, batuk kering, jangkitan saluran pernafasan, dll. Sangat berkesan untuk merawat demam pada kanak-kanak.


KELEBIHAN RESTY OILTESTIMONI PENGGUNA RESTY OIL
0 comments:

Post a Comment